Games
Мания за Каскади
Отличен 4.75
(4 гласа)

Мания за Каскади

Много забавна триизмерна игра с колички с дистанционно управление. Избери си количка и се пусни по уникалните трасета изпълнени с рампи и най-различни бонуси.
Посещения: 1536 Размер на файла: 12 MB Добавено: пт 15 фев 2013
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Скоростни Улици - Токио
Състезавай се по улиците на Токио срещу компютърно управлявани опоненти.
Скоростни Улици - Токио
0
313
Картинг Симулатор
Картинг Симуатор е 3D игра, която е изцяло разработена чрез 3D технологии. Всички писти са истински и са копие на пистите в югоизточния регион на Азия. Изберете своя карт и започнете състезанието. Успех!
Картинг Симулатор
5.00
1,5K
Скоростно Рали Х
Представяме ви нова състезателна игра с коли наречена Скоростно рали Х. Триизмерна графика, супер мощни коли и много скорост са основните характеристики на играта. Изберете любимата си кола и напред към състезанията срещу компютърно управлявани опоненти. На добър път!
Скоростно Рали Х
4.67
2,4K
Комбат 3
Това е игра със стрелба от първо лице, разработен с помощта на unity 3D технологии. Вие може да играете в мрежа, което означава, че можете да се изправите срещу всеки играч от света. Играта предлага огромен арсенал от оръжия и карти. Изберете карта,отбор и нека забавата да започне.
Комбат 3
3.71
4,2K
Изпусни Парата 3: Магистрален Герой
Следващата версия на епичната игра Изпусни Парата е вече и при нас. Новата, трета версия е направена за Unity Player. Играта е със страхотна триизмерна графика и напрегнати гонки с полицията. Пали двигателя и се опитай да избягаш от преследвачите.
Изпусни Парата 3: Магистрален Герой
4.50
2,5K