Games
Unity Web Player. Install now!
Мания за Каскади
Отличен 4.67
(3 гласа)

Мания за Каскади

Много забавна триизмерна игра с колички с дистанционно управление. Избери си количка и се пусни по уникалните трасета изпълнени с рампи и най-различни бонуси.
Посещения: 1164 Размер на файла: 12 MB Добавено: пт 15 фев 2013
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Скоростно Рали Х
Представяме ви нова състезателна игра с коли наречена Скоростно рали Х. Триизмерна графика, супер мощни коли и много скорост са основните характеристики на играта. Изберете любимата си кола и напред към състезанията срещу компютърно управлявани опоненти. На добър път!
Скоростно Рали Х
4.67
1,9K
Краш Драйв 3D
Много готина триизмерна с коли. В тази игра се състезаваш по две реалистични карти. Първата карта се намира в красива зелена долина, а втората е в пустинята. Избери си пистата която предпочиташ, избери си тип състезание и се впусни в надпреварата.
Краш Драйв 3D
5.00
1,3K
Магистрално Рали
Магистрално Рали е триизмерна рали игра. Главната цел в играта е да поставиш два рекорда - за максимална скорост и за дрифт на всяка голяма магистрала в града. Избери си кола и се впусни в надпреварата.
Магистрално Рали
4.67
2K
Зомбитата не Бягат
Огромна инфекция е избухнала в града ви. Всички хора за зомбита, освен вас. Вие сте оборудван единствено с бухалка. Целта е да преминете по улиците на града и да разбиете главата на всяко зомби по пътя. Късмет!
Зомбитата не Бягат
4.20
1,8K
Академия за Състезатели Мобил 1
Мислиш се за добър шофьор? А защо не се пробваш да преминеш през шофьорската академия на Мобил 1? В тази игра ще преминеш през няколко фази на обучение - от мини картове, през английската Формула 3, до легендарните болиди от Формула 1. Избери си наставник и се опитай да завършиш успешно академията.
Академия за Състезатели Мобил 1
4.67
1,6K