Games
Мания за Каскади
Отличен 4.75
(4 гласа)

Мания за Каскади

Много забавна триизмерна игра с колички с дистанционно управление. Избери си количка и се пусни по уникалните трасета изпълнени с рампи и най-различни бонуси.
Посещения: 1567 Размер на файла: 12 MB Добавено: пт 15 фев 2013
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
БМХ Фрийстайл
БМХ Фрийстайл е страхотна игра с колела в която може да покажеш екстремните си умения. Взимай колелото и се мятай от огромните скокове и рампи.
БМХ Фрийстайл
4.00
462
Спасителен Хеликоптер Х
Представяме ви страхотна 3D игра с хеликоптер. Тя е разработена с unity 3D технологията, което осигурява детайлна графиката и наситени цветовете. Вие сте в ролята на пилот, натоварен с различни спасителни мисии.
Спасителен Хеликоптер Х
5.00
1,5K
МоторСити: Карай
Невероятна триизмерна игра направена за Unity Player. Действието се развива в бъдещето, и ти управляваш връх модерен автомобил с който трявба да патрулираш по улиците на родния си град и да избиваш злите роботи. Само така можеш да опазиш града от нашествието на машините. Пали двигателя и се пусни на обиколка по опасните улици.
МоторСити: Карай
5.00
1,3K
Дрифт в Центъра
Дрифт в Центъра е уникална нова игра с коли, направена за Unity Player. Играта предлага огромен избор от коли, които може да купуваш след като напреднеш в играта. Пали двигателя и се впусни в надпреварата, като се стремиш да събираш бонусите по пистата за по-висок резултат. Със спечелените пари може да ъпгрейдваш автомобила си, или да си купиш нов.
Дрифт в Центъра
4.00
2,6K
Thunder Cross Racing
Страхотна състезателна игра в която можеш да избираш от няколко вида състезателни машини. Избери камион или бъги, или каквото ти харесва и се впусни в надпреварата.
Thunder Cross Racing
0
247