Games
Unity Web Player. Install now!
Мания за Каскади
Отличен 4.75
(4 гласа)

Мания за Каскади

Много забавна триизмерна игра с колички с дистанционно управление. Избери си количка и се пусни по уникалните трасета изпълнени с рампи и най-различни бонуси.
Посещения: 1424 Размер на файла: 12 MB Добавено: пт 15 фев 2013
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Братска Сила
Представя ме ви ретро изглеждаща аркадна игра, където ще се радвате на модерна и детайлна графика осигурена от unity 3D. Вие сте лидер на специален отряд, тръгнал през пустинята с една единствена цел- да спаси заложниците и да намери още войници. На добър час!
Братска Сила
4.27
3,6K
Бързи и Яростни 5
Бързи и Яростни е нова състезателна игра вдъхновена от едноименния филм. Много бързи коли и изпълнени с адреналин състезания те очакват в тази нова игра. След всяко спечелено състезание може да си избираш нови коли и писти.
Бързи и Яростни 5
4.33
3,3K
Ластично Рали
Ластично Рали е на пръв поглед странна игра с коли. Различното в нея е управлението на колата. Управляваш с мишката, като се пробваш да закачаш ластични въжета към стълбове на всеки завой. Състезавай се срещу 8 компютърно управлявани опонента за престижното място на стълбицата.
Ластично Рали
4.00
909
Сноуборд Трикове
Обичаш ли зимата и сноуборда? А какво ще кажеш ако отново е зима и навън е навалял страхотен нов сняг и можеш да караш навсякъде из града? Грабвай дъската и разцепи всички тръби и рампи, прави трикове и каскади и събирай бонуси.
Сноуборд Трикове
3.00
1,2K
Шофиране за Кеф
Представяме ви проста игра с коли, където няма цел. Играта е обогатена с 3D графика. Просто се отпуснете и крайте за удоволствие!
Шофиране за Кеф
4.20
1,6K