Games
Unity Web Player. Install now!
Мания за Каскади
Отличен 4.75
(4 гласа)

Мания за Каскади

Много забавна триизмерна игра с колички с дистанционно управление. Избери си количка и се пусни по уникалните трасета изпълнени с рампи и най-различни бонуси.
Посещения: 1385 Размер на файла: 12 MB Добавено: пт 15 фев 2013
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Ластично Рали
Ластично Рали е на пръв поглед странна игра с коли. Различното в нея е управлението на колата. Управляваш с мишката, като се пробваш да закачаш ластични въжета към стълбове на всеки завой. Състезавай се срещу 8 компютърно управлявани опонента за престижното място на стълбицата.
Ластично Рали
4.00
886
Спасителен Хеликоптер Х
Представяме ви страхотна 3D игра с хеликоптер. Тя е разработена с unity 3D технологията, което осигурява детайлна графиката и наситени цветовете. Вие сте в ролята на пилот, натоварен с различни спасителни мисии.
Спасителен Хеликоптер Х
5.00
1,3K
Wolfblood - Shadow Runners
Играта е вдъхновена от сериала Wolfblood. Управлявай вълка и събирай енергия. Успех.
Wolfblood - Shadow Runners
5.00
284
Шофиране за Кеф
Представяме ви проста игра с коли, където няма цел. Играта е обогатена с 3D графика. Просто се отпуснете и крайте за удоволствие!
Шофиране за Кеф
4.20
1,6K
Квадратна История
Разработена от Minecraft, тази игра е традиционна РПГ игра. Тук вие започвате от безкрайно голям свят направен от блокове. Вашата цел е да оцелеете. Събирайте материали, с които да изработвате оръжия, строите сгради и всички нужно за да оцелеете. Вие трябва да станете по-силни.
Квадратна История
4.33
3,3K