Games
Unity Web Player. Install now!
Мания за Каскади
Отличен 4.5
(2 гласа)

Мания за Каскади

Много забавна триизмерна игра с колички с дистанционно управление. Избери си количка и се пусни по уникалните трасета изпълнени с рампи и най-различни бонуси.
Посещения: 867 Размер на файла: 12 MB Добавено: пт 15 фев 2013
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Екстремно Рали
Екстремно рали е готина триизмерна игра в която се състезаваш в няколко категории - коли, бъгита, АТВ и камиони. Състезанията са по няколко етапа, като всички категории карат в едно трасе. Избери си любимото превозно средство и се впусни в надпреварата.
Екстремно Рали
4.67
869
Кунг Фу Панда 2
Кунг-Фу Панда 2 е страхотна триизмерна бойна игра по добре известния анимационен филм. Помогни на дебелата Панда да усвои техниките на Кунг-Фу и да заслужи титлата Боеца Дракон. Крайната ти цел е да разгромиш всички войни на лорд Шен, като ще трябва да победиш всеки един от тях за да стигнеш до Лорд Шен.
Кунг Фу Панда 2
3.75
1,2K
Сладка Надпревара
Забавна триизмерна игра с коли, направени изцяло от бонбони. Играта е вдъхновена от филма на Дисни - Ралф Разбивача. Състезавай се срещу другите колички и се опитвай да свършиш първи.
Сладка Надпревара
4.33
743
Рейсинг Революция
Нова, супер забавна триизмерна игра с любимия ни анимационен герой Спондж Боб. Играта предлага 4 различни писти и 6 различни герои от които да избираш. Избери си твоя любим и се впусни в надпреварата.
Рейсинг Революция
3.00
597