Games
Мания за Каскади
Отличен 4.75
(4 гласа)

Мания за Каскади

Много забавна триизмерна игра с колички с дистанционно управление. Избери си количка и се пусни по уникалните трасета изпълнени с рампи и най-различни бонуси.
Посещения: 1805 Размер на файла: 12 MB Добавено: пт 15 фев 2013
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Ледено Рали 3D
Ледено рали е поредната изумителна игра представена ни от Kongregate. Ти си състезател на спортна кола, като твоята специалност са замръзналите писти. Пали двигателя и се впусни в бясна надпревара по заснежените пътища. Успех.
Ледено Рали 3D
4.00
1,4K
Операция Картечница
Страхотна екшън игра с много стрелба. Твоят герой е смел войник който се опитва да защити базата си от ордите атакуващи постоянно базата му. Тествай уменията си за оцеляване и не допускай враговете да превземат базата ти.
Операция Картечница
4.20
1,9K
Шофиране за Кеф
Представяме ви проста игра с коли, където няма цел. Играта е обогатена с 3D графика. Просто се отпуснете и крайте за удоволствие!
Шофиране за Кеф
4.33
2K
Братска Сила
Представя ме ви ретро изглеждаща аркадна игра, където ще се радвате на модерна и детайлна графика осигурена от unity 3D. Вие сте лидер на специален отряд, тръгнал през пустинята с една единствена цел- да спаси заложниците и да намери още войници. На добър час!
Братска Сила
4.33
5,2K
Готъм Сити: Пълна Газ
Готъм Сити: Пълна Газ е състезателна игра с коли, но не просто коли, а колите от Батман филмите. Вие имате уникалната възможност да изберете герой от Батман поредиците и да се впуснете в луда надпревара. Изберете колата си и сте готови за състезание. Успех!
Готъм Сити: Пълна Газ
4.40
2,3K