Games
Unity Web Player. Install now!
Мания за Каскади
Отличен 4.67
(3 гласа)

Мания за Каскади

Много забавна триизмерна игра с колички с дистанционно управление. Избери си количка и се пусни по уникалните трасета изпълнени с рампи и най-различни бонуси.
Посещения: 1190 Размер на файла: 12 MB Добавено: пт 15 фев 2013
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Про Футболист
Страхотна игра - Про Кикър в която ти си кикър в отбора по Американски Футбол. Помогни на съотборниците си да спечелят колежанските и професионални състезания. Тренирай майсторски удари по целта и ще бъдеш запомнен като най-добрия про кикър на Американския Футбол.
Про Футболист
4.50
684
Завоевателя на Световете
Завоевателя на Светове е нова триизмерна ролева игра. В нея вие може да избирате герои между рицар, магьосник и уличен боец. Целта вие да оцелеете в безкрайната битка срещу чудовища и да спрете злият магьосник Малдарк. Упсех!
Завоевателя на Световете
4.62
4,6K
Операция Картечница
Страхотна екшън игра с много стрелба. Твоят герой е смел войник който се опитва да защити базата си от ордите атакуващи постоянно базата му. Тествай уменията си за оцеляване и не допускай враговете да превземат базата ти.
Операция Картечница
4.20
1,4K
Дрифт в Центъра
Дрифт в Центъра е уникална нова игра с коли, направена за Unity Player. Играта предлага огромен избор от коли, които може да купуваш след като напреднеш в играта. Пали двигателя и се впусни в надпреварата, като се стремиш да събираш бонусите по пистата за по-висок резултат. Със спечелените пари може да ъпгрейдваш автомобила си, или да си купиш нов.
Дрифт в Центъра
4.25
1,9K
Квадратна История
Разработена от Minecraft, тази игра е традиционна РПГ игра. Тук вие започвате от безкрайно голям свят направен от блокове. Вашата цел е да оцелеете. Събирайте материали, с които да изработвате оръжия, строите сгради и всички нужно за да оцелеете. Вие трябва да станете по-силни.
Квадратна История
4.36
2,9K