Games
Unity Web Player. Install now!
Мания за Каскади
Отличен 4.67
(3 гласа)

Мания за Каскади

Много забавна триизмерна игра с колички с дистанционно управление. Избери си количка и се пусни по уникалните трасета изпълнени с рампи и най-различни бонуси.
Посещения: 1247 Размер на файла: 12 MB Добавено: пт 15 фев 2013
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Ловеца на сънища
Вие сте Нито, млад нощен дух, натоварен със задачата да открие 2 скъпоценни камъка, откраднати от пазителите на кулата на сънищата. По пътя си събирайте сънища за да сте по-силен и избягвайте всякакви препятствия.
Ловеца на сънища
4.00
581
Изпусни Парата 3: Магистрален Герой
Следващата версия на епичната игра Изпусни Парата е вече и при нас. Новата, трета версия е направена за Unity Player. Играта е със страхотна триизмерна графика и напрегнати гонки с полицията. Пали двигателя и се опитай да избягаш от преследвачите.
Изпусни Парата 3: Магистрален Герой
4.33
2,1K
Мадагаскар 3 Рали в Европа
Страхотна триизмерна игра с коли, в която се състезаваш срещу други, компютърно управлявани състезатели. Както се досещате всички герои са от анимационния филм Мадагаскар 3. Избери си твоя любимец и се впусни в надпреварата. Успех.
Мадагаскар 3 Рали в Европа
3.33
1,4K
Свободно Бягане 2
Втората версия на тази игра е вече тук. Тя е с обновена unity 3D графика. В нея може да намерите и още много нови движения, предизвикателства и режими на игра.
Свободно Бягане 2
4.39
2,1K
Светещата Факла
Игра със страхотна графика. Ти си в ролята на малка свещ която се бори със злите сили които искат обгърнат целия свят в тъмнина.
Светещата Факла
5.00
85