Games
Unity Web Player. Install now!
Мания за Каскади
Отличен 4.67
(3 гласа)

Мания за Каскади

Много забавна триизмерна игра с колички с дистанционно управление. Избери си количка и се пусни по уникалните трасета изпълнени с рампи и най-различни бонуси.
Посещения: 1082 Размер на файла: 12 MB Добавено: пт 15 фев 2013
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Арената на Блъскащите Колички
Ако харесвате блъскащи се колички, то това е подходяща игра за вас. Тук вие ще се блъскате със истински коли, с над 100 мили в час. Вие сте оставени в огромна арена, където целта ви е да се сблъскате с опонентите си докато не ги елиминирате. Използвайте нитро системата си и ръчната спирачка за по-красиви катастрофи.
Арената на Блъскащите Колички
5.00
1,1K
Мръсни Войни
Мръсни войни е триизмерна приключенска игра. Ти си в ролята на малкото момче Макс. Той се е върнал назад във времето за да спаси планетата Земя, която е нападната от злия Мък Заплахата и неговата армия от зли чудовища. Изпълнявай различни куестове, разкривай картата докато се сражаваш с гадните чудовища на Мък. Успех.
Мръсни Войни
2.50
899
BeGone: Последния Оцелял
Страхотна екшън игра с много стрелба. Играта е вдъхновена от култовата Counter Strike и се играе изцяло в мрежа. Избери си отбор - терорист или полицай, и се впусни в екшъна.
BeGone: Последния Оцелял
5.00
1,7K
Зомбитата не Бягат
Огромна инфекция е избухнала в града ви. Всички хора за зомбита, освен вас. Вие сте оборудван единствено с бухалка. Целта е да преминете по улиците на града и да разбиете главата на всяко зомби по пътя. Късмет!
Зомбитата не Бягат
4.20
1,6K
Монстър Трък Герой
Това е нова игра с камиони, която е разработена с помощта на unity 3D технологии, които предлагат невероятна графика и дълбок цвят. Изберете своя камион, сложете му нови части в гаража и потегляйте към старта. Минавайте през всичко на пътя си, но се опитайте да стоите на гуми.
Монстър Трък Герой
3.00
643