Games
Unity Web Player. Install now!
Мания за Каскади
Отличен 4.75
(4 гласа)

Мания за Каскади

Много забавна триизмерна игра с колички с дистанционно управление. Избери си количка и се пусни по уникалните трасета изпълнени с рампи и най-различни бонуси.
Посещения: 1506 Размер на файла: 12 MB Добавено: пт 15 фев 2013
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Лего Нинджаго: Последна Битка
Вие сте лего нинджа войн, които трябва да се пребори всичкото зло и да събере елементи в нива, като арени. След всяка битка, може да обновите лего нинджата, за да бъде по-бърза и по-силна.
Лего Нинджаго: Последна Битка
4.63
4,7K
Кунг Фу Панда 2
Кунг-Фу Панда 2 е страхотна триизмерна бойна игра по добре известния анимационен филм. Помогни на дебелата Панда да усвои техниките на Кунг-Фу и да заслужи титлата Боеца Дракон. Крайната ти цел е да разгромиш всички войни на лорд Шен, като ще трябва да победиш всеки един от тях за да стигнеш до Лорд Шен.
Кунг Фу Панда 2
3.00
1,9K
Бързи и Яростни 5
Бързи и Яростни е нова състезателна игра вдъхновена от едноименния филм. Много бързи коли и изпълнени с адреналин състезания те очакват в тази нова игра. След всяко спечелено състезание може да си избираш нови коли и писти.
Бързи и Яростни 5
4.33
3,5K
Кален Оффроуд
Нова игра с камиони ви предоставя възможност да карате много off-road камиони, които първо трябва да отключите. След всяко състезание вие може да обновявате камиона си, така че да сте по-бързи и стабилни. Всичко това е подсилено от unity 3D графика. Забавлявайте се!
Кален Оффроуд
3.50
1,5K