Games
Мания за Каскади
Отличен 4.8
(5 гласа)

Мания за Каскади

Много забавна триизмерна игра с колички с дистанционно управление. Избери си количка и се пусни по уникалните трасета изпълнени с рампи и най-различни бонуси.
Посещения: 2026 Размер на файла: 12 MB Добавено: пт 15 фев 2013
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Рали Моушън
Рали Моушън е триизмерна състезателна игра със спортни коли. Ще имаш възможността да изпробваш шофьорските си уменя на три различни коли, по три различни писти. Избери си любимата кола и писта и се впусни в състезанието. Играта предлага страхотна графика и се играе лесно и приятно.
Рали Моушън
4.33
1,5K
Мръсни Войни
Мръсни войни е триизмерна приключенска игра. Ти си в ролята на малкото момче Макс. Той се е върнал назад във времето за да спаси планетата Земя, която е нападната от злия Мък Заплахата и неговата армия от зли чудовища. Изпълнявай различни куестове, разкривай картата докато се сражаваш с гадните чудовища на Мък. Успех.
Мръсни Войни
2.50
1,5K
Мадагаскар 3 Рали в Европа
Страхотна триизмерна игра с коли, в която се състезаваш срещу други, компютърно управлявани състезатели. Както се досещате всички герои са от анимационния филм Мадагаскар 3. Избери си твоя любимец и се впусни в надпреварата. Успех.
Мадагаскар 3 Рали в Европа
3.33
2,1K
Мото Войни
Страхотна триизмерна мрежова игра с коли, в която се сражаваш срещу истински играчи от цял свят. Качи се на тежко въоръжена 4х4 машина и се опитай да превземеш флага на врага. Стреляй по вражеските джипки и се опитай да превземеш флага.
Мото Войни
4.20
1,3K
Х-Про Рали: Презареждане
Хпро Рали е състезателна игра със състезателни коли и писти на различни трудни терени. Избери си писта и кола и пали двигателя. Време е за състезание. Трябва да дадеш най-доброто време на всяка писта за да отключиш следващата.
Х-Про Рали: Презареждане
5.00
1,7K