Games
Мания за Каскади
Отличен 4.8
(5 гласа)

Мания за Каскади

Много забавна триизмерна игра с колички с дистанционно управление. Избери си количка и се пусни по уникалните трасета изпълнени с рампи и най-различни бонуси.
Посещения: 1884 Размер на файла: 12 MB Добавено: пт 15 фев 2013
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Света на колите
Страхотна триизмерна игра, в която не трябва да се състезаваш с никой. Карай червената си кола из празните улици и се наслаждавай.
Света на колите
3.00
819
Краш Драйв 3D
Много готина триизмерна с коли. В тази игра се състезаваш по две реалистични карти. Първата карта се намира в красива зелена долина, а втората е в пустинята. Избери си пистата която предпочиташ, избери си тип състезание и се впусни в надпреварата.
Краш Драйв 3D
5.00
2K
Готъм Сити: Пълна Газ
Готъм Сити: Пълна Газ е състезателна игра с коли, но не просто коли, а колите от Батман филмите. Вие имате уникалната възможност да изберете герой от Батман поредиците и да се впуснете в луда надпревара. Изберете колата си и сте готови за състезание. Успех!
Готъм Сити: Пълна Газ
4.40
2,4K
Картинг Симулатор
Картинг Симуатор е 3D игра, която е изцяло разработена чрез 3D технологии. Всички писти са истински и са копие на пистите в югоизточния регион на Азия. Изберете своя карт и започнете състезанието. Успех!
Картинг Симулатор
5.00
1,8K
Car Drive At
Целта е да заобикаляш конусите и да завършиш всяко ниво с максимално бързо време, и без да удариш нито един конус. Успех.
Car Drive At
0
687