Games
Unity Web Player. Install now!
Мания за Каскади
Отличен 4.67
(3 гласа)

Мания за Каскади

Много забавна триизмерна игра с колички с дистанционно управление. Избери си количка и се пусни по уникалните трасета изпълнени с рампи и най-различни бонуси.
Посещения: 1015 Размер на файла: 12 MB Добавено: пт 15 фев 2013
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Водни Войни
Водни Войни е състезателна игра с лодки и много стрелба. Ти управляваш супер бърза лодка въоръжена с тежко оръдие по водна писта. Впусни се в надпреварата и се опитай да завършиш първи. Стреляй по другите състезатели за да ги дисквалифицираш.
Водни Войни
3.00
745
Бен 10: Криза
Страхотна триизмерна игра с любимия на всички ни анимационен герой Бен 10. Той трябва да защити планетата Земя от нападението на супер зли роботи, като използва своите извънземни сили.
Бен 10: Криза
5.00
1,3K
Гръмотевично Трасе
Невероятна триизмерна игра с коли, в която трябва да докажеш шофьорските си умения. Пали двигателя и се впусни в надпреварата. Събирай бонуси за максимален резултат и се опитай да достигнеш невредим до финала.
Гръмотевично Трасе
3.00
1,1K
Бездната
Представяме ви страхотна бойна игра, наречена Бездната. Вие сте в ролята на главния герой Рекс, който е хваната в капана на Ван Клейс, който се намира в бездната. Вие трябва да убиете колкото можете повече чудовища ЕВО докато Агент 6 пристигне с войните на провидението и довърши задачата.
Бездната
3.67
798