Games
Мания за Каскади
Отличен 4.8
(5 гласа)

Мания за Каскади

Много забавна триизмерна игра с колички с дистанционно управление. Избери си количка и се пусни по уникалните трасета изпълнени с рампи и най-различни бонуси.
Посещения: 2080 Размер на файла: 12 MB Добавено: пт 15 фев 2013
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Арената на Блъскащите Колички
Ако харесвате блъскащи се колички, то това е подходяща игра за вас. Тук вие ще се блъскате със истински коли, с над 100 мили в час. Вие сте оставени в огромна арена, където целта ви е да се сблъскате с опонентите си докато не ги елиминирате. Използвайте нитро системата си и ръчната спирачка за по-красиви катастрофи.
Арената на Блъскащите Колички
5.00
2,2K
Мини Атака: Градски Битки
Страхотна триизмерна екшън игра с доста стрелба. Изпълни тренировъчната мисия за да овладееш управлението и стрелбата в играта. След като задобрееш може да се впуснеш в истинския екшън. Изпълнявай мисиите които ти биват спускане от командването.
Мини Атака: Градски Битки
4.00
1,5K
Оффроуд Ярост
Оффроуд Ярост е страхотна триизмерна игра с оффроуд джипки и много стрелба. Ще станещ участник в едно необкновенно състезание в което освен да се опитваш да задминеш съперниците си, трябва и да ги обстрелваш с ракети. Успех в това смъртоносно рали.
Оффроуд Ярост
4.00
1,6K
Миникар Шампион
Страхотна триизмерна игра с мини-колички. Играта предлага 12 вълнуващи писти, но за да ги караш трябва първо да ги отключиш. За да се случи това трябва да завършваш първи във всички състезания. Успех.
Миникар Шампион
4.50
947
Ластично Рали
Ластично Рали е на пръв поглед странна игра с коли. Различното в нея е управлението на колата. Управляваш с мишката, като се пробваш да закачаш ластични въжета към стълбове на всеки завой. Състезавай се срещу 8 компютърно управлявани опонента за престижното място на стълбицата.
Ластично Рали
4.00
1,3K