Games
Мания за Каскади
Отличен 4.8
(5 гласа)

Мания за Каскади

Много забавна триизмерна игра с колички с дистанционно управление. Избери си количка и се пусни по уникалните трасета изпълнени с рампи и най-различни бонуси.
Посещения: 1941 Размер на файла: 12 MB Добавено: пт 15 фев 2013
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Червения отряд 2
Червения Отряд 2 е страхотна игра от първо лице. Играта е вдъхновена от класиката Counter Strike. Играчите са разделени на два отбора - сини и червени като целта е да стреляш по противниковите отбори. Може да ползваш военни машини като танкове и бронетранспортьори които те чакат на случайни места по картата. Успех.
Червения отряд 2
4.33
2,6K
Оффроуд Ярост
Оффроуд Ярост е страхотна триизмерна игра с оффроуд джипки и много стрелба. Ще станещ участник в едно необкновенно състезание в което освен да се опитваш да задминеш съперниците си, трябва и да ги обстрелваш с ракети. Успех в това смъртоносно рали.
Оффроуд Ярост
4.00
1,5K
Койота срещу Пътният Бегач
Страхотна триизмерна игра с любимите ти анимационни герои - Койота и Пътния Бегач. Помогни на Бегача да се измъкне от клопката на Койота, както той винаги прави във филмчето. Койота ще изпробва някои от последните си изобретения като ракетните обувки, за това бъди внимателен. Успех.
Койота срещу Пътният Бегач
5.00
1,9K
Гръмотевично Трасе
Невероятна триизмерна игра с коли, в която трябва да докажеш шофьорските си умения. Пали двигателя и се впусни в надпреварата. Събирай бонуси за максимален резултат и се опитай да достигнеш невредим до финала.
Гръмотевично Трасе
3.50
1,7K
Ловеца на сънища
Вие сте Нито, млад нощен дух, натоварен със задачата да открие 2 скъпоценни камъка, откраднати от пазителите на кулата на сънищата. По пътя си събирайте сънища за да сте по-силен и избягвайте всякакви препятствия.
Ловеца на сънища
4.00
931