Games
Мания за Каскади
Отличен 4.8
(5 гласа)

Мания за Каскади

Много забавна триизмерна игра с колички с дистанционно управление. Избери си количка и се пусни по уникалните трасета изпълнени с рампи и най-различни бонуси.
Посещения: 1965 Размер на файла: 12 MB Добавено: пт 15 фев 2013
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
CS Portable
Онлайн версия на класиката в жанра - Counter Strike. Без инсталация или регистрация - зареждаш играта, избираш сървър и игра и се впускаш в мелето. Успех.
CS Portable
4.67
4,3K
Предай се
Предай се е военна игра в която трябва да използваш стратегия за да постигнеш военно надмощие. Действието се развива в бъдещето, когато всички земи за вече заети, и единствения начин да придобиеш нови територии е чрез война. Използвай танкове, артилерия и самолети за да превземаш чуждите територии.
Предай се
5.00
1K
Ледено Рали 3D
Ледено рали е поредната изумителна игра представена ни от Kongregate. Ти си състезател на спортна кола, като твоята специалност са замръзналите писти. Пали двигателя и се впусни в бясна надпревара по заснежените пътища. Успех.
Ледено Рали 3D
4.00
1,6K
Мото Войни
Страхотна триизмерна мрежова игра с коли, в която се сражаваш срещу истински играчи от цял свят. Качи се на тежко въоръжена 4х4 машина и се опитай да превземеш флага на врага. Стреляй по вражеските джипки и се опитай да превземеш флага.
Мото Войни
4.20
1,2K
Sanctioned Renegades Multiplayer
Страхотна триизмерна мрежова игра, в която може да се стреляте с хора от цял свят. Играта предлага 10 различни оръжия, които обаче трябва да бъдат отключени преди да могат да бъдат ползвани. Поканете приятелите си за стрелба в мрежа.
Sanctioned Renegades Multiplayer
3.00
1,8K