Games
Мания за Каскади
Отличен 4.75
(4 гласа)

Мания за Каскади

Много забавна триизмерна игра с колички с дистанционно управление. Избери си количка и се пусни по уникалните трасета изпълнени с рампи и най-различни бонуси.
Посещения: 1750 Размер на файла: 12 MB Добавено: пт 15 фев 2013
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Миникар Шампион
Страхотна триизмерна игра с мини-колички. Играта предлага 12 вълнуващи писти, но за да ги караш трябва първо да ги отключиш. За да се случи това трябва да завършваш първи във всички състезания. Успех.
Миникар Шампион
4.50
748
Монстър Трък Герой
Това е нова игра с камиони, която е разработена с помощта на unity 3D технологии, които предлагат невероятна графика и дълбок цвят. Изберете своя камион, сложете му нови части в гаража и потегляйте към старта. Минавайте през всичко на пътя си, но се опитайте да стоите на гуми.
Монстър Трък Герой
3.00
971
Х-Про Рали: Презареждане
Хпро Рали е състезателна игра със състезателни коли и писти на различни трудни терени. Избери си писта и кола и пали двигателя. Време е за състезание. Трябва да дадеш най-доброто време на всяка писта за да отключиш следващата.
Х-Про Рали: Презареждане
5.00
1,5K
Sanctioned Renegades Multiplayer
Страхотна триизмерна мрежова игра, в която може да се стреляте с хора от цял свят. Играта предлага 10 различни оръжия, които обаче трябва да бъдат отключени преди да могат да бъдат ползвани. Поканете приятелите си за стрелба в мрежа.
Sanctioned Renegades Multiplayer
3.00
1,7K
Carx Drift Racing
Страхотен рали симулатор с много бързи коли и невероятни писти. Избери си любимия автомобил и се впусни в надпреварата.
Carx Drift Racing
5.00
852