Games
Мания за Каскади
Отличен 4.75
(4 гласа)

Мания за Каскади

Много забавна триизмерна игра с колички с дистанционно управление. Избери си количка и се пусни по уникалните трасета изпълнени с рампи и най-различни бонуси.
Посещения: 1625 Размер на файла: 12 MB Добавено: пт 15 фев 2013
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Червения отряд 2
Червения Отряд 2 е страхотна игра от първо лице. Играта е вдъхновена от класиката Counter Strike. Играчите са разделени на два отбора - сини и червени като целта е да стреляш по противниковите отбори. Може да ползваш военни машини като танкове и бронетранспортьори които те чакат на случайни места по картата. Успех.
Червения отряд 2
4.33
2,2K
Магистрално Рали
Магистрално Рали е триизмерна рали игра. Главната цел в играта е да поставиш два рекорда - за максимална скорост и за дрифт на всяка голяма магистрала в града. Избери си кола и се впусни в надпреварата.
Магистрално Рали
4.67
2,6K
Унищожителят 3
Игра с коли и доста екшън елементи. Целта ти е да нанесеш колкото се може повече щети на околната среда. Опитвай се да събираш и монети за максимален резултат. Изпълнявай различни мисии и отключвай нови коли.
Унищожителят 3
4.40
2,7K
Арената на Блъскащите Колички
Ако харесвате блъскащи се колички, то това е подходяща игра за вас. Тук вие ще се блъскате със истински коли, с над 100 мили в час. Вие сте оставени в огромна арена, където целта ви е да се сблъскате с опонентите си докато не ги елиминирате. Използвайте нитро системата си и ръчната спирачка за по-красиви катастрофи.
Арената на Блъскащите Колички
5.00
1,7K
Best Bus 3D Parking
Много полирана игра с паркиране, в която трябва да паркираш големия си автобус без да го удариш никъде.
Best Bus 3D Parking
3.00
291