Games
Мания за Каскади
Отличен 4.8
(5 гласа)

Мания за Каскади

Много забавна триизмерна игра с колички с дистанционно управление. Избери си количка и се пусни по уникалните трасета изпълнени с рампи и най-различни бонуси.
Посещения: 1991 Размер на файла: 12 MB Добавено: пт 15 фев 2013
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Гръмотевично Трасе
Невероятна триизмерна игра с коли, в която трябва да докажеш шофьорските си умения. Пали двигателя и се впусни в надпреварата. Събирай бонуси за максимален резултат и се опитай да достигнеш невредим до финала.
Гръмотевично Трасе
3.50
1,7K
Операция Картечница
Страхотна екшън игра с много стрелба. Твоят герой е смел войник който се опитва да защити базата си от ордите атакуващи постоянно базата му. Тествай уменията си за оцеляване и не допускай враговете да превземат базата ти.
Операция Картечница
4.20
2,1K
Рейсинг Революция
Нова, супер забавна триизмерна игра с любимия ни анимационен герой Спондж Боб. Играта предлага 4 различни писти и 6 различни герои от които да избираш. Избери си твоя любим и се впусни в надпреварата.
Рейсинг Революция
4.00
1,3K
Сладка Надпревара
Забавна триизмерна игра с коли, направени изцяло от бонбони. Играта е вдъхновена от филма на Дисни - Ралф Разбивача. Състезавай се срещу другите колички и се опитвай да свършиш първи.
Сладка Надпревара
4.50
1,9K
Унищожителят 3
Игра с коли и доста екшън елементи. Целта ти е да нанесеш колкото се може повече щети на околната среда. Опитвай се да събираш и монети за максимален резултат. Изпълнявай различни мисии и отключвай нови коли.
Унищожителят 3
4.40
3,2K