Games
Unity Web Player. Install now!
Мания за Каскади
Отличен 4.75
(4 гласа)

Мания за Каскади

Много забавна триизмерна игра с колички с дистанционно управление. Избери си количка и се пусни по уникалните трасета изпълнени с рампи и най-различни бонуси.
Посещения: 1452 Размер на файла: 12 MB Добавено: пт 15 фев 2013
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Раптор Сафари
Раптор сафари е уникална игра с динозаври и оффроуд джипове. Действието се развива в забравения свят, който е пълен с динозаври и други древни същества. Мисията ти е да ги улавяш и да ги разменяш за храна на Земята. Пали двигателя и хвани няколко динозавъра защото времето ти е ограничено - имаш само 5 минути.
Раптор Сафари
4.57
1,9K
Състезание с Бъгита
Страхотна триизмерна игра с бъгита. Избери си най-подходящата машина и се впусни в състезанието. Опитай се да завършваш първи за максимум резултат. След всяко състезание може да харчиш спечелените пари за подобрения по машината.
Състезание с Бъгита
4.00
1,3K
Предай се
Предай се е военна игра в която трябва да използваш стратегия за да постигнеш военно надмощие. Действието се развива в бъдещето, когато всички земи за вече заети, и единствения начин да придобиеш нови територии е чрез война. Използвай танкове, артилерия и самолети за да превземаш чуждите територии.
Предай се
5.00
758
Best Bus 3D Parking
Много полирана игра с паркиране, в която трябва да паркираш големия си автобус без да го удариш никъде.
Best Bus 3D Parking
5.00
187
Червения отряд 2
Червения Отряд 2 е страхотна игра от първо лице. Играта е вдъхновена от класиката Counter Strike. Играчите са разделени на два отбора - сини и червени като целта е да стреляш по противниковите отбори. Може да ползваш военни машини като танкове и бронетранспортьори които те чакат на случайни места по картата. Успех.
Червения отряд 2
4.33
2K