Games
Unity Web Player. Install now!
Мания за Каскади
Отличен 4.75
(4 гласа)

Мания за Каскади

Много забавна триизмерна игра с колички с дистанционно управление. Избери си количка и се пусни по уникалните трасета изпълнени с рампи и най-различни бонуси.
Посещения: 1287 Размер на файла: 12 MB Добавено: пт 15 фев 2013
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Гръмотевично Трасе
Невероятна триизмерна игра с коли, в която трябва да докажеш шофьорските си умения. Пали двигателя и се впусни в надпреварата. Събирай бонуси за максимален резултат и се опитай да достигнеш невредим до финала.
Гръмотевично Трасе
3.00
1,3K
Маймунски Приключения
Град Оок е в беда и има нужда от твоята помощ. Демона на сенките Ка и не говата армия от чудовища от сенките са се завърнали и града над града тегне заплаха. Трябва да изучиш тайните на краля Маймуна и да успееш да обединиш маймунските племена. Само заедно може да се изправите срещу злия Ка и да го победите. Ще бъдеш ли ти следващия велик герой на Оок - зависи само от теб.
Маймунски Приключения
4.50
1,6K
Ловеца на сънища
Вие сте Нито, млад нощен дух, натоварен със задачата да открие 2 скъпоценни камъка, откраднати от пазителите на кулата на сънищата. По пътя си събирайте сънища за да сте по-силен и избягвайте всякакви препятствия.
Ловеца на сънища
4.00
593
Щурите герои
Първата защитна игра по рода си. Сражавай се срещу армиите на черния рицар и не му позволявай да достигне до базата ти. Подобрявай и строй кули на стратегически позиции, така че да удържиш позиции възможно най-дълго. Успех.
Щурите герои
5.00
830
Света на колите
Страхотна триизмерна игра, в която не трябва да се състезаваш с никой. Карай червената си кола из празните улици и се наслаждавай.
Света на колите
0
132