Games
Диви Небеса: Дракон
Отличен 4.47
(15 гласа)

Диви Небеса: Дракон

Посещения: 1876 Добавено: ср 17 апр 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - Стрелба
W - Излитане.
X - приземяване
C - приплъзване
Z - Намали.
Ctrl - спускане.
Тропически Плодове
Тропически плодове е простичка, но много зарибяваща аркадна игра. Ти си в ролята на малко момче и целта ти е да събираш плодовете преди да са паднали на земята. Не ги оставяй да падат, и се пази от морските таралежи защото те могат да те наранят.
Тропически Плодове
4.33
507
Бездната
Представяме ви страхотна бойна игра, наречена Бездната. Вие сте в ролята на главния герой Рекс, който е хваната в капана на Ван Клейс, който се намира в бездната. Вие трябва да убиете колкото можете повече чудовища ЕВО докато Агент 6 пристигне с войните на провидението и довърши задачата.
Бездната
3.67
675
Картинг Симулатор
Картинг Симуатор е 3D игра, която е изцяло разработена чрез 3D технологии. Всички писти са истински и са копие на пистите в югоизточния регион на Азия. Изберете своя карт и започнете състезанието. Успех!
Картинг Симулатор
5.00
908
Sanctioned Renegades Multiplayer
Страхотна триизмерна мрежова игра, в която може да се стреляте с хора от цял свят. Играта предлага 10 различни оръжия, които обаче трябва да бъдат отключени преди да могат да бъдат ползвани. Поканете приятелите си за стрелба в мрежа.
Sanctioned Renegades Multiplayer
3.00
1K
Свръх Мощност
Готина състезателна игра с коли. Играта предлага няколко варианта на състезания, както и различни автомобили, които обаче трябва да отключиш преди да може да ползваш. Печели състезанията и отключвай нови писти и коли.
Свръх Мощност
4.20
2,7K