Games
Диви Небеса: Дракон
Отличен 4.4
(20 гласа)

Диви Небеса: Дракон

Посещения: 2627 Добавено: ср 17 апр 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - Стрелба
W - Излитане.
X - приземяване
C - приплъзване
Z - Намали.
Ctrl - спускане.
Оффроуд Ярост
Оффроуд Ярост е страхотна триизмерна игра с оффроуд джипки и много стрелба. Ще станещ участник в едно необкновенно състезание в което освен да се опитваш да задминеш съперниците си, трябва и да ги обстрелваш с ракети. Успех в това смъртоносно рали.
Оффроуд Ярост
4.00
965
Академия за Състезатели Мобил 1
Мислиш се за добър шофьор? А защо не се пробваш да преминеш през шофьорската академия на Мобил 1? В тази игра ще преминеш през няколко фази на обучение - от мини картове, през английската Формула 3, до легендарните болиди от Формула 1. Избери си наставник и се опитай да завършиш успешно академията.
Академия за Състезатели Мобил 1
4.67
1,4K
Мини Атака: Градски Битки
Страхотна триизмерна екшън игра с доста стрелба. Изпълни тренировъчната мисия за да овладееш управлението и стрелбата в играта. След като задобрееш може да се впуснеш в истинския екшън. Изпълнявай мисиите които ти биват спускане от командването.
Мини Атака: Градски Битки
4.00
774
Нинджа Бягство
Нинджа Бягство е страхотна аркадна игра, където вашата цел е да бягате през безкрайно ниво осеяно с препятствия и врагове, който вие прескачате или убивате. Играта е базирана на 3D unity технологии и притежава страхотна графика и цветове. На добър час!
Нинджа Бягство
4.33
1,7K
Миникар Шампион
Страхотна триизмерна игра с мини-колички. Играта предлага 12 вълнуващи писти, но за да ги караш трябва първо да ги отключиш. За да се случи това трябва да завършваш първи във всички състезания. Успех.
Миникар Шампион
4.00
516