Games
Диви Небеса: Дракон
Отличен 4.45
(22 гласа)

Диви Небеса: Дракон

Посещения: 3292 Добавено: ср 17 апр 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - Стрелба
W - Излитане.
X - приземяване
C - приплъзване
Z - Намали.
Ctrl - спускане.
Бързи и Яростни 5
Бързи и Яростни е нова състезателна игра вдъхновена от едноименния филм. Много бързи коли и изпълнени с адреналин състезания те очакват в тази нова игра. След всяко спечелено състезание може да си избираш нови коли и писти.
Бързи и Яростни 5
4.33
2,7K
Ловеца на сънища
Вие сте Нито, млад нощен дух, натоварен със задачата да открие 2 скъпоценни камъка, откраднати от пазителите на кулата на сънищата. По пътя си събирайте сънища за да сте по-силен и избягвайте всякакви препятствия.
Ловеца на сънища
4.00
560
Мания за Каскади
Много забавна триизмерна игра с колички с дистанционно управление. Избери си количка и се пусни по уникалните трасета изпълнени с рампи и най-различни бонуси.
Мания за Каскади
4.67
1,2K
Готъм Сити: Пълна Газ
Готъм Сити: Пълна Газ е състезателна игра с коли, но не просто коли, а колите от Батман филмите. Вие имате уникалната възможност да изберете герой от Батман поредиците и да се впуснете в луда надпревара. Изберете колата си и сте готови за състезание. Успех!
Готъм Сити: Пълна Газ
4.25
1,6K
Монстър Трък Герой
Това е нова игра с камиони, която е разработена с помощта на unity 3D технологии, които предлагат невероятна графика и дълбок цвят. Изберете своя камион, сложете му нови части в гаража и потегляйте към старта. Минавайте през всичко на пътя си, но се опитайте да стоите на гуми.
Монстър Трък Герой
3.00
756