Games
Диви Небеса: Дракон
Отличен 4.57
(28 гласа)

Диви Небеса: Дракон

Посещения: 4931 Добавено: ср 17 апр 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - Стрелба
W - Излитане.
X - приземяване
C - приплъзване
Z - Намали.
Ctrl - спускане.
Свободно Бягане 2
Втората версия на тази игра е вече тук. Тя е с обновена unity 3D графика. В нея може да намерите и още много нови движения, предизвикателства и режими на игра.
Свободно Бягане 2
4.59
3,2K
Кунг Фу Панда 2
Кунг-Фу Панда 2 е страхотна триизмерна бойна игра по добре известния анимационен филм. Помогни на дебелата Панда да усвои техниките на Кунг-Фу и да заслужи титлата Боеца Дракон. Крайната ти цел е да разгромиш всички войни на лорд Шен, като ще трябва да победиш всеки един от тях за да стигнеш до Лорд Шен.
Кунг Фу Панда 2
3.25
2,3K
Ловеца на сънища
Вие сте Нито, млад нощен дух, натоварен със задачата да открие 2 скъпоценни камъка, откраднати от пазителите на кулата на сънищата. По пътя си събирайте сънища за да сте по-силен и избягвайте всякакви препятствия.
Ловеца на сънища
4.00
899
Про Футболист
Страхотна игра - Про Кикър в която ти си кикър в отбора по Американски Футбол. Помогни на съотборниците си да спечелят колежанските и професионални състезания. Тренирай майсторски удари по целта и ще бъдеш запомнен като най-добрия про кикър на Американския Футбол.
Про Футболист
4.50
1K
Арената на Блъскащите Колички
Ако харесвате блъскащи се колички, то това е подходяща игра за вас. Тук вие ще се блъскате със истински коли, с над 100 мили в час. Вие сте оставени в огромна арена, където целта ви е да се сблъскате с опонентите си докато не ги елиминирате. Използвайте нитро системата си и ръчната спирачка за по-красиви катастрофи.
Арената на Блъскащите Колички
5.00
2K