Games
Диви Небеса: Дракон
Отличен 4.6
(30 гласа)

Диви Небеса: Дракон

Посещения: 5362 Добавено: ср 17 апр 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - Стрелба
W - Излитане.
X - приземяване
C - приплъзване
Z - Намали.
Ctrl - спускане.
Begone Guerra
Страхотна триизмерна игра вдъхновена от легендарната игра за PC Counter Strike. Избери си отбор - терорист или контра-терорист и се впусни в битката. Играта предлага опция за мрежа - избери сървър и се присъедини в игра за да започне истинския екшън.
Begone Guerra
4.83
2,4K
Квадратна История
Разработена от Minecraft, тази игра е традиционна РПГ игра. Тук вие започвате от безкрайно голям свят направен от блокове. Вашата цел е да оцелеете. Събирайте материали, с които да изработвате оръжия, строите сгради и всички нужно за да оцелеете. Вие трябва да станете по-силни.
Квадратна История
4.38
4,4K
Състезание с Бъгита
Страхотна триизмерна игра с бъгита. Избери си най-подходящата машина и се впусни в състезанието. Опитай се да завършваш първи за максимум резултат. След всяко състезание може да харчиш спечелените пари за подобрения по машината.
Състезание с Бъгита
4.00
1,7K
Ластично Рали
Ластично Рали е на пръв поглед странна игра с коли. Различното в нея е управлението на колата. Управляваш с мишката, като се пробваш да закачаш ластични въжета към стълбове на всеки завой. Състезавай се срещу 8 компютърно управлявани опонента за престижното място на стълбицата.
Ластично Рали
4.00
1,2K
Портите
Мистериозна порта се появява по средата на родния ти град и от нея излиза цяла армия от чудовища. Помогни на войниците да удържат кръвожадните зверове.
Портите
0
703