Games
Диви Небеса: Дракон
Отличен 4.33
(18 гласа)

Диви Небеса: Дракон

Посещения: 2538 Добавено: ср 17 апр 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - Стрелба
W - Излитане.
X - приземяване
C - приплъзване
Z - Намали.
Ctrl - спускане.
Хард Рок Рейсинг
Страхотна състезателна игра в която почти всичко е позволено. Карай бясно из пустинята и обстрелвай другите състезатели с всевъзможни оръжия, които ще намираш по пътя. Опитай се да елиминираш всички други състезатели за да спечелиш лесна победа.
Хард Рок Рейсинг
5.00
673
Арената на Блъскащите Колички
Ако харесвате блъскащи се колички, то това е подходяща игра за вас. Тук вие ще се блъскате със истински коли, с над 100 мили в час. Вие сте оставени в огромна арена, където целта ви е да се сблъскате с опонентите си докато не ги елиминирате. Използвайте нитро системата си и ръчната спирачка за по-красиви катастрофи.
Арената на Блъскащите Колички
5.00
1K
Отряд за Бързо Реагиране
Отряд за бързо реагиране е мрежова игра, много подона на Counter Strike. Основната разлие е че в тази игра няма отбори както в Counter Strike, а се играе всеки за себе си. Трябва да стреляш по всичко и всички.
Отряд за Бързо Реагиране
5.00
1,2K
Гръмотевично Трасе
Невероятна триизмерна игра с коли, в която трябва да докажеш шофьорските си умения. Пали двигателя и се впусни в надпреварата. Събирай бонуси за максимален резултат и се опитай да достигнеш невредим до финала.
Гръмотевично Трасе
3.00
1,1K
Ледено Рали 3D
Ледено рали е поредната изумителна игра представена ни от Kongregate. Ти си състезател на спортна кола, като твоята специалност са замръзналите писти. Пали двигателя и се впусни в бясна надпревара по заснежените пътища. Успех.
Ледено Рали 3D
4.00
902