Games
Диви Небеса: Дракон
Отличен 4.54
(26 гласа)

Диви Небеса: Дракон

Посещения: 4486 Добавено: ср 17 апр 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - Стрелба
W - Излитане.
X - приземяване
C - приплъзване
Z - Намали.
Ctrl - спускане.
Спасителен Хеликоптер Х
Представяме ви страхотна 3D игра с хеликоптер. Тя е разработена с unity 3D технологията, което осигурява детайлна графиката и наситени цветовете. Вие сте в ролята на пилот, натоварен с различни спасителни мисии.
Спасителен Хеликоптер Х
5.00
1,6K
Мръсни Войни
Мръсни войни е триизмерна приключенска игра. Ти си в ролята на малкото момче Макс. Той се е върнал назад във времето за да спаси планетата Земя, която е нападната от злия Мък Заплахата и неговата армия от зли чудовища. Изпълнявай различни куестове, разкривай картата докато се сражаваш с гадните чудовища на Мък. Успех.
Мръсни Войни
2.50
1,2K
Sanctioned Renegades Multiplayer
Страхотна триизмерна мрежова игра, в която може да се стреляте с хора от цял свят. Играта предлага 10 различни оръжия, които обаче трябва да бъдат отключени преди да могат да бъдат ползвани. Поканете приятелите си за стрелба в мрежа.
Sanctioned Renegades Multiplayer
3.00
1,7K
Готъм Сити: Пълна Газ
Готъм Сити: Пълна Газ е състезателна игра с коли, но не просто коли, а колите от Батман филмите. Вие имате уникалната възможност да изберете герой от Батман поредиците и да се впуснете в луда надпревара. Изберете колата си и сте готови за състезание. Успех!
Готъм Сити: Пълна Газ
4.40
2,1K
Операция Картечница
Страхотна екшън игра с много стрелба. Твоят герой е смел войник който се опитва да защити базата си от ордите атакуващи постоянно базата му. Тествай уменията си за оцеляване и не допускай враговете да превземат базата ти.
Операция Картечница
4.20
1,8K