Games
Диви Небеса: Дракон
Отличен 4.45
(22 гласа)

Диви Небеса: Дракон

Посещения: 3425 Добавено: ср 17 апр 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - Стрелба
W - Излитане.
X - приземяване
C - приплъзване
Z - Намали.
Ctrl - спускане.
Лего Нинджаго: Последна Битка
Вие сте лего нинджа войн, които трябва да се пребори всичкото зло и да събере елементи в нива, като арени. След всяка битка, може да обновите лего нинджата, за да бъде по-бърза и по-силна.
Лего Нинджаго: Последна Битка
4.71
4,3K
Миникар Шампион
Страхотна триизмерна игра с мини-колички. Играта предлага 12 вълнуващи писти, но за да ги караш трябва първо да ги отключиш. За да се случи това трябва да завършваш първи във всички състезания. Успех.
Миникар Шампион
4.00
593
Рали Моушън
Рали Моушън е триизмерна състезателна игра със спортни коли. Ще имаш възможността да изпробваш шофьорските си уменя на три различни коли, по три различни писти. Избери си любимата кола и писта и се впусни в състезанието. Играта предлага страхотна графика и се играе лесно и приятно.
Рали Моушън
4.50
1,1K
Осмели се!
Осмели Се! триизмерна екстремна игра. Ако харесваш свободното падане, и скачане с парашут от скали, то тази игра е за теб. Приготви се за екстремно скачане от скали с парашут и костюм за летене. Играта предлага няколко мода - ринг мод и свободно падане. В ринг мода трябва да се стремиш да минаваш през ринговете, а в свободното падане скачаш за максимален резултат. Успех.
Осмели се!
5.00
2K
Квадратна История
Разработена от Minecraft, тази игра е традиционна РПГ игра. Тук вие започвате от безкрайно голям свят направен от блокове. Вашата цел е да оцелеете. Събирайте материали, с които да изработвате оръжия, строите сгради и всички нужно за да оцелеете. Вие трябва да станете по-силни.
Квадратна История
4.36
3K