Games
Диви Небеса: Дракон
Отличен 4.5
(24 гласа)

Диви Небеса: Дракон

Посещения: 4037 Добавено: ср 17 апр 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - Стрелба
W - Излитане.
X - приземяване
C - приплъзване
Z - Намали.
Ctrl - спускане.
Свръх Мощност
Готина състезателна игра с коли. Играта предлага няколко варианта на състезания, както и различни автомобили, които обаче трябва да отключиш преди да може да ползваш. Печели състезанията и отключвай нови писти и коли.
Свръх Мощност
4.20
4,7K
Дрифт в Центъра
Дрифт в Центъра е уникална нова игра с коли, направена за Unity Player. Играта предлага огромен избор от коли, които може да купуваш след като напреднеш в играта. Пали двигателя и се впусни в надпреварата, като се стремиш да събираш бонусите по пистата за по-висок резултат. Със спечелените пари може да ъпгрейдваш автомобила си, или да си купиш нов.
Дрифт в Центъра
4.00
2,5K
Изгубени души
Изгубените Души е приключенска игра, пълна със страшни сцени, стаи за изследване и пъзели за решаване. Историята на играта е за недовършен ритуал. Твоята цел е да го завършиш. Събуди се и се впусни в приключението.
Изгубени души
3.00
1,2K
Мадагаскар 3 Рали в Европа
Страхотна триизмерна игра с коли, в която се състезаваш срещу други, компютърно управлявани състезатели. Както се досещате всички герои са от анимационния филм Мадагаскар 3. Избери си твоя любимец и се впусни в надпреварата. Успех.
Мадагаскар 3 Рали в Европа
3.33
1,6K
Спасителен Хеликоптер Х
Представяме ви страхотна 3D игра с хеликоптер. Тя е разработена с unity 3D технологията, което осигурява детайлна графиката и наситени цветовете. Вие сте в ролята на пилот, натоварен с различни спасителни мисии.
Спасителен Хеликоптер Х
5.00
1,5K