Games
Диви Небеса: Дракон
Отличен 4.59
(29 гласа)

Диви Небеса: Дракон

Посещения: 5137 Добавено: ср 17 апр 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - Стрелба
W - Излитане.
X - приземяване
C - приплъзване
Z - Намали.
Ctrl - спускане.
Сладка Надпревара
Забавна триизмерна игра с коли, направени изцяло от бонбони. Играта е вдъхновена от филма на Дисни - Ралф Разбивача. Състезавай се срещу другите колички и се опитвай да свършиш първи.
Сладка Надпревара
4.50
1,9K
Арената на Блъскащите Колички
Ако харесвате блъскащи се колички, то това е подходяща игра за вас. Тук вие ще се блъскате със истински коли, с над 100 мили в час. Вие сте оставени в огромна арена, където целта ви е да се сблъскате с опонентите си докато не ги елиминирате. Използвайте нитро системата си и ръчната спирачка за по-красиви катастрофи.
Арената на Блъскащите Колички
5.00
2,1K
Изпусни Парата 3: Магистрален Герой
Следващата версия на епичната игра Изпусни Парата е вече и при нас. Новата, трета версия е направена за Unity Player. Играта е със страхотна триизмерна графика и напрегнати гонки с полицията. Пали двигателя и се опитай да избягаш от преследвачите.
Изпусни Парата 3: Магистрален Герой
4.50
3,2K
Бягството на Сара
Бягството на Сара е триизмерна аркадна игра за Unity Player. Главната героиня - Сара е отвлечена и държана в плен в огромен затвор-лабиринт. Тя има нужда от помощта ти за да намери изхода от всяко ниво. Помогни и да намери прекия път към свободата.
Бягството на Сара
5.00
1,3K
Мотокрос Нитро
Невероятна триизмерна игра с мотори, в която са преплетени няколко мотокрос дисциплини като рали и фристайл. Ще се състезаваш срещу други професионални райдери на кал, пустиня и асфалт. Целта ти е да правиш трикове от скоковете, и естествено да завършиш първи.
Мотокрос Нитро
4.45
5,8K