Games
Диви Небеса: Дракон
Отличен 4.57
(28 гласа)

Диви Небеса: Дракон

Посещения: 4749 Добавено: ср 17 апр 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - Стрелба
W - Излитане.
X - приземяване
C - приплъзване
Z - Намали.
Ctrl - спускане.
BeGone: Последния Оцелял
Страхотна екшън игра с много стрелба. Играта е вдъхновена от култовата Counter Strike и се играе изцяло в мрежа. Избери си отбор - терорист или полицай, и се впусни в екшъна.
BeGone: Последния Оцелял
5.00
2,6K
Зомбитата не Бягат
Огромна инфекция е избухнала в града ви. Всички хора за зомбита, освен вас. Вие сте оборудван единствено с бухалка. Целта е да преминете по улиците на града и да разбиете главата на всяко зомби по пътя. Късмет!
Зомбитата не Бягат
4.20
2,6K
Екстремно Рали
Екстремно рали е готина триизмерна игра в която се състезаваш в няколко категории - коли, бъгита, АТВ и камиони. Състезанията са по няколко етапа, като всички категории карат в едно трасе. Избери си любимото превозно средство и се впусни в надпреварата.
Екстремно Рали
4.67
1,4K
Гръмотевично Трасе
Невероятна триизмерна игра с коли, в която трябва да докажеш шофьорските си умения. Пали двигателя и се впусни в надпреварата. Събирай бонуси за максимален резултат и се опитай да достигнеш невредим до финала.
Гръмотевично Трасе
3.50
1,6K
CS Portable
Онлайн версия на класиката в жанра - Counter Strike. Без инсталация или регистрация - зареждаш играта, избираш сървър и игра и се впускаш в мелето. Успех.
CS Portable
4.67
4K