Games
Диви Небеса: Дракон
Отличен 4.5
(24 гласа)

Диви Небеса: Дракон

Посещения: 3871 Добавено: ср 17 апр 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - Стрелба
W - Излитане.
X - приземяване
C - приплъзване
Z - Намали.
Ctrl - спускане.
Ластично Рали
Ластично Рали е на пръв поглед странна игра с коли. Различното в нея е управлението на колата. Управляваш с мишката, като се пробваш да закачаш ластични въжета към стълбове на всеки завой. Състезавай се срещу 8 компютърно управлявани опонента за престижното място на стълбицата.
Ластично Рали
4.00
939
Мини Атака: Градски Битки
Страхотна триизмерна екшън игра с доста стрелба. Изпълни тренировъчната мисия за да овладееш управлението и стрелбата в играта. След като задобрееш може да се впуснеш в истинския екшън. Изпълнявай мисиите които ти биват спускане от командването.
Мини Атака: Градски Битки
4.00
1,1K
Маймунски Приключения
Град Оок е в беда и има нужда от твоята помощ. Демона на сенките Ка и не говата армия от чудовища от сенките са се завърнали и града над града тегне заплаха. Трябва да изучиш тайните на краля Маймуна и да успееш да обединиш маймунските племена. Само заедно може да се изправите срещу злия Ка и да го победите. Ще бъдеш ли ти следващия велик герой на Оок - зависи само от теб.
Маймунски Приключения
4.50
1,8K
Tactical Rebels
Tactical Rebels е страхотна мрежова игра в която се биеш срещу играчи от цял свят. Играта предлага 6 различни карти и 5 различни мода на игра. Присъедини се към някоя игра или си направи собствена, в която другите играчи да влязат. Играчите са разпределени в два отбора, и ти трябва да направиш всичко възможно за да победи твоя отбор. Успех.
Tactical Rebels
5.00
208
Гладко Състезание
Триизмерна състезателна игра с коли, в която се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти. Трябва да ги победиш на затворена писта за да преминеш на следващото ниво. Избери си трудност, кола и се впусни в надпреварата.
Гладко Състезание
5.00
3,9K