Games
Диви Небеса: Дракон
Отличен 4.5
(24 гласа)

Диви Небеса: Дракон

Посещения: 3928 Добавено: ср 17 апр 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - Стрелба
W - Излитане.
X - приземяване
C - приплъзване
Z - Намали.
Ctrl - спускане.
Шофиране за Кеф
Представяме ви проста игра с коли, където няма цел. Играта е обогатена с 3D графика. Просто се отпуснете и крайте за удоволствие!
Шофиране за Кеф
4.20
1,7K
Червения отряд 2
Червения Отряд 2 е страхотна игра от първо лице. Играта е вдъхновена от класиката Counter Strike. Играчите са разделени на два отбора - сини и червени като целта е да стреляш по противниковите отбори. Може да ползваш военни машини като танкове и бронетранспортьори които те чакат на случайни места по картата. Успех.
Червения отряд 2
4.33
2,1K
Завоевателя на Световете
Завоевателя на Светове е нова триизмерна ролева игра. В нея вие може да избирате герои между рицар, магьосник и уличен боец. Целта вие да оцелеете в безкрайната битка срещу чудовища и да спрете злият магьосник Малдарк. Упсех!
Завоевателя на Световете
4.67
5,7K
Рали Моушън
Рали Моушън е триизмерна състезателна игра със спортни коли. Ще имаш възможността да изпробваш шофьорските си уменя на три различни коли, по три различни писти. Избери си любимата кола и писта и се впусни в състезанието. Играта предлага страхотна графика и се играе лесно и приятно.
Рали Моушън
4.33
1,2K
Светещата Факла
Игра със страхотна графика. Ти си в ролята на малка свещ която се бори със злите сили които искат обгърнат целия свят в тъмнина.
Светещата Факла
5.00
244