Games
Диви Небеса: Дракон
Отличен 4.43
(21 гласа)

Диви Небеса: Дракон

Посещения: 3043 Добавено: ср 17 апр 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - Стрелба
W - Излитане.
X - приземяване
C - приплъзване
Z - Намали.
Ctrl - спускане.
Изпусни Парата 3: Магистрален Герой
Следващата версия на епичната игра Изпусни Парата е вече и при нас. Новата, трета версия е направена за Unity Player. Играта е със страхотна триизмерна графика и напрегнати гонки с полицията. Пали двигателя и се опитай да избягаш от преследвачите.
Изпусни Парата 3: Магистрален Герой
4.33
1,9K
Отряд за Бързо Реагиране
Отряд за бързо реагиране е мрежова игра, много подона на Counter Strike. Основната разлие е че в тази игра няма отбори както в Counter Strike, а се играе всеки за себе си. Трябва да стреляш по всичко и всички.
Отряд за Бързо Реагиране
5.00
1,3K
Камиони Рено
Мечтали сте някога да бъдете състезател с камион? Сега имате тази възможност. Вие участвате в голям шампионат. Изберете своя камион и се впуснете в надпреварата!
Камиони Рено
5.00
974
Водни Войни
Водни Войни е състезателна игра с лодки и много стрелба. Ти управляваш супер бърза лодка въоръжена с тежко оръдие по водна писта. Впусни се в надпреварата и се опитай да завършиш първи. Стреляй по другите състезатели за да ги дисквалифицираш.
Водни Войни
3.00
811
Миникар Шампион
Страхотна триизмерна игра с мини-колички. Играта предлага 12 вълнуващи писти, но за да ги караш трябва първо да ги отключиш. За да се случи това трябва да завършваш първи във всички състезания. Успех.
Миникар Шампион
4.00
561