Games
Диви Небеса: Дракон
Отличен 4.5
(24 гласа)

Диви Небеса: Дракон

Посещения: 3800 Добавено: ср 17 апр 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - Стрелба
W - Излитане.
X - приземяване
C - приплъзване
Z - Намали.
Ctrl - спускане.
Мръсни Войни
Мръсни войни е триизмерна приключенска игра. Ти си в ролята на малкото момче Макс. Той се е върнал назад във времето за да спаси планетата Земя, която е нападната от злия Мък Заплахата и неговата армия от зли чудовища. Изпълнявай различни куестове, разкривай картата докато се сражаваш с гадните чудовища на Мък. Успех.
Мръсни Войни
2.50
1,1K
Светещата Факла
Игра със страхотна графика. Ти си в ролята на малка свещ която се бори със злите сили които искат обгърнат целия свят в тъмнина.
Светещата Факла
5.00
200
3D Забава с Мотори
3D Забава с Мотори е игра с мотори, в която вие може да карате голям червен мотор притежаващ невероятна мощност. Вие се състезавате през трудна писта, като внимавайте за всяка бабуна, тъй като може да паднете за секунда. Може да правите предни и задни салта, които ще ви спечелят повече точки. Успех!
3D Забава с Мотори
4.00
2K
Бягството на Сара
Бягството на Сара е триизмерна аркадна игра за Unity Player. Главната героиня - Сара е отвлечена и държана в плен в огромен затвор-лабиринт. Тя има нужда от помощта ти за да намери изхода от всяко ниво. Помогни и да намери прекия път към свободата.
Бягството на Сара
5.00
983
Изгубени души
Изгубените Души е приключенска игра, пълна със страшни сцени, стаи за изследване и пъзели за решаване. Историята на играта е за недовършен ритуал. Твоята цел е да го завършиш. Събуди се и се впусни в приключението.
Изгубени души
3.00
1,1K