Games
Диви Небеса: Дракон
Отличен 4.57
(28 гласа)

Диви Небеса: Дракон

Посещения: 4983 Добавено: ср 17 апр 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - Стрелба
W - Излитане.
X - приземяване
C - приплъзване
Z - Намали.
Ctrl - спускане.
Магистрално Рали
Магистрално Рали е триизмерна рали игра. Главната цел в играта е да поставиш два рекорда - за максимална скорост и за дрифт на всяка голяма магистрала в града. Избери си кола и се впусни в надпреварата.
Магистрално Рали
4.67
2,9K
Мръсни Войни
Мръсни войни е триизмерна приключенска игра. Ти си в ролята на малкото момче Макс. Той се е върнал назад във времето за да спаси планетата Земя, която е нападната от злия Мък Заплахата и неговата армия от зли чудовища. Изпълнявай различни куестове, разкривай картата докато се сражаваш с гадните чудовища на Мък. Успех.
Мръсни Войни
2.50
1,3K
Спасителен Хеликоптер Х
Представяме ви страхотна 3D игра с хеликоптер. Тя е разработена с unity 3D технологията, което осигурява детайлна графиката и наситени цветовете. Вие сте в ролята на пилот, натоварен с различни спасителни мисии.
Спасителен Хеликоптер Х
5.00
1,8K
Зомбитата не Бягат
Огромна инфекция е избухнала в града ви. Всички хора за зомбита, освен вас. Вие сте оборудван единствено с бухалка. Целта е да преминете по улиците на града и да разбиете главата на всяко зомби по пътя. Късмет!
Зомбитата не Бягат
4.20
2,7K
Sanctioned Renegades Multiplayer
Страхотна триизмерна мрежова игра, в която може да се стреляте с хора от цял свят. Играта предлага 10 различни оръжия, които обаче трябва да бъдат отключени преди да могат да бъдат ползвани. Поканете приятелите си за стрелба в мрежа.
Sanctioned Renegades Multiplayer
3.00
1,8K