Games
Диви Небеса: Дракон
Отличен 4.6
(30 гласа)

Диви Небеса: Дракон

Посещения: 5498 Добавено: ср 17 апр 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - Стрелба
W - Излитане.
X - приземяване
C - приплъзване
Z - Намали.
Ctrl - спускане.
Комбат 3
Това е игра със стрелба от първо лице, разработен с помощта на unity 3D технологии. Вие може да играете в мрежа, което означава, че можете да се изправите срещу всеки играч от света. Играта предлага огромен арсенал от оръжия и карти. Изберете карта,отбор и нека забавата да започне.
Комбат 3
4.08
5,6K
Лего Нинджаго: Последна Битка
Вие сте лего нинджа войн, които трябва да се пребори всичкото зло и да събере елементи в нива, като арени. След всяка битка, може да обновите лего нинджата, за да бъде по-бърза и по-силна.
Лего Нинджаго: Последна Битка
4.62
7K
Предай се
Предай се е военна игра в която трябва да използваш стратегия за да постигнеш военно надмощие. Действието се развива в бъдещето, когато всички земи за вече заети, и единствения начин да придобиеш нови територии е чрез война. Използвай танкове, артилерия и самолети за да превземаш чуждите територии.
Предай се
5.00
1,1K
Маймунски Приключения
Град Оок е в беда и има нужда от твоята помощ. Демона на сенките Ка и не говата армия от чудовища от сенките са се завърнали и града над града тегне заплаха. Трябва да изучиш тайните на краля Маймуна и да успееш да обединиш маймунските племена. Само заедно може да се изправите срещу злия Ка и да го победите. Ще бъдеш ли ти следващия велик герой на Оок - зависи само от теб.
Маймунски Приключения
4.75
2,4K
Мадагаскар 3 Рали в Европа
Страхотна триизмерна игра с коли, в която се състезаваш срещу други, компютърно управлявани състезатели. Както се досещате всички герои са от анимационния филм Мадагаскар 3. Избери си твоя любимец и се впусни в надпреварата. Успех.
Мадагаскар 3 Рали в Европа
3.33
2,1K