Games
Диви Небеса: Дракон
Отличен 4.43
(21 гласа)

Диви Небеса: Дракон

Посещения: 3139 Добавено: ср 17 апр 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - Стрелба
W - Излитане.
X - приземяване
C - приплъзване
Z - Намали.
Ctrl - спускане.
Begone Guerra
Страхотна триизмерна игра вдъхновена от легендарната игра за PC Counter Strike. Избери си отбор - терорист или контра-терорист и се впусни в битката. Играта предлага опция за мрежа - избери сървър и се присъедини в игра за да започне истинския екшън.
Begone Guerra
4.80
1,6K
Унищожителят 3
Игра с коли и доста екшън елементи. Целта ти е да нанесеш колкото се може повече щети на околната среда. Опитвай се да събираш и монети за максимален резултат. Изпълнявай различни мисии и отключвай нови коли.
Унищожителят 3
4.75
2,1K
Комбат 3
Това е игра със стрелба от първо лице, разработен с помощта на unity 3D технологии. Вие може да играете в мрежа, което означава, че можете да се изправите срещу всеки играч от света. Играта предлага огромен арсенал от оръжия и карти. Изберете карта,отбор и нека забавата да започне.
Комбат 3
3.50
2,8K
Състезание с Бъгита
Страхотна триизмерна игра с бъгита. Избери си най-подходящата машина и се впусни в състезанието. Опитай се да завършваш първи за максимум резултат. След всяко състезание може да харчиш спечелените пари за подобрения по машината.
Състезание с Бъгита
4.00
1,1K
Мини Атака: Градски Битки
Страхотна триизмерна екшън игра с доста стрелба. Изпълни тренировъчната мисия за да овладееш управлението и стрелбата в играта. След като задобрееш може да се впуснеш в истинския екшън. Изпълнявай мисиите които ти биват спускане от командването.
Мини Атака: Градски Битки
4.00
889