Games
Диви Небеса: Дракон
Отличен 4.48
(23 гласа)

Диви Небеса: Дракон

Посещения: 3446 Добавено: ср 17 апр 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - Стрелба
W - Излитане.
X - приземяване
C - приплъзване
Z - Намали.
Ctrl - спускане.
Ядосаната Бабка
Ядосаната Бабка е триизмерна игра в която трябва да тичаш през нивата. Играта изисква Unity Player и предлага зашеметяващи триизмерни графики. Има няколко постижения които можеш да отключиш. Покажи на останалите че не си толкова стара колкото изглеждаш.
Ядосаната Бабка
4.60
2,2K
Car Drive At
Целта е да заобикаляш конусите и да завършиш всяко ниво с максимално бързо време, и без да удариш нито един конус. Успех.
Car Drive At
0
89
Раптор Сафари
Раптор сафари е уникална игра с динозаври и оффроуд джипове. Действието се развива в забравения свят, който е пълен с динозаври и други древни същества. Мисията ти е да ги улавяш и да ги разменяш за храна на Земята. Пали двигателя и хвани няколко динозавъра защото времето ти е ограничено - имаш само 5 минути.
Раптор Сафари
4.57
1,7K
Begone Guerra
Страхотна триизмерна игра вдъхновена от легендарната игра за PC Counter Strike. Избери си отбор - терорист или контра-терорист и се впусни в битката. Играта предлага опция за мрежа - избери сървър и се присъедини в игра за да започне истинския екшън.
Begone Guerra
4.80
1,7K
Дрифт в Центъра
Дрифт в Центъра е уникална нова игра с коли, направена за Unity Player. Играта предлага огромен избор от коли, които може да купуваш след като напреднеш в играта. Пали двигателя и се впусни в надпреварата, като се стремиш да събираш бонусите по пистата за по-висок резултат. Със спечелените пари може да ъпгрейдваш автомобила си, или да си купиш нов.
Дрифт в Центъра
4.25
2K