Games
Диви Небеса: Дракон
Отличен 4.54
(26 гласа)

Диви Небеса: Дракон

Посещения: 4359 Добавено: ср 17 апр 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - Стрелба
W - Излитане.
X - приземяване
C - приплъзване
Z - Намали.
Ctrl - спускане.
Мини Атака: Градски Битки
Страхотна триизмерна екшън игра с доста стрелба. Изпълни тренировъчната мисия за да овладееш управлението и стрелбата в играта. След като задобрееш може да се впуснеш в истинския екшън. Изпълнявай мисиите които ти биват спускане от командването.
Мини Атака: Градски Битки
4.00
1,2K
Спасителен Хеликоптер Х
Представяме ви страхотна 3D игра с хеликоптер. Тя е разработена с unity 3D технологията, което осигурява детайлна графиката и наситени цветовете. Вие сте в ролята на пилот, натоварен с различни спасителни мисии.
Спасителен Хеликоптер Х
5.00
1,5K
Предай се
Предай се е военна игра в която трябва да използваш стратегия за да постигнеш военно надмощие. Действието се развива в бъдещето, когато всички земи за вече заети, и единствения начин да придобиеш нови територии е чрез война. Използвай танкове, артилерия и самолети за да превземаш чуждите територии.
Предай се
5.00
822
Дълбоки Води
Враждебна извънземна раса се заражда в дълбокия космос, и се насочва към земята с една единствена цел - водата. Трябва да удържиш на зверските атаки и да спасиш любимата си планета от атаките на извънземните. Спусни се надълбоко в леговището на извънземните и ги избий до крак. Успех.
Дълбоки Води
0
93
Отряд за Бързо Реагиране
Отряд за бързо реагиране е мрежова игра, много подона на Counter Strike. Основната разлие е че в тази игра няма отбори както в Counter Strike, а се играе всеки за себе си. Трябва да стреляш по всичко и всички.
Отряд за Бързо Реагиране
5.00
1,8K