Games
Диви Небеса: Дракон
Отличен 4.45
(22 гласа)

Диви Небеса: Дракон

Посещения: 3259 Добавено: ср 17 апр 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - Стрелба
W - Излитане.
X - приземяване
C - приплъзване
Z - Намали.
Ctrl - спускане.
Червения отряд 2
Червения Отряд 2 е страхотна игра от първо лице. Играта е вдъхновена от класиката Counter Strike. Играчите са разделени на два отбора - сини и червени като целта е да стреляш по противниковите отбори. Може да ползваш военни машини като танкове и бронетранспортьори които те чакат на случайни места по картата. Успех.
Червения отряд 2
4.33
1,7K
Ядосаната Бабка
Ядосаната Бабка е триизмерна игра в която трябва да тичаш през нивата. Играта изисква Unity Player и предлага зашеметяващи триизмерни графики. Има няколко постижения които можеш да отключиш. Покажи на останалите че не си толкова стара колкото изглеждаш.
Ядосаната Бабка
4.60
2,2K
Гръмотевично Трасе
Невероятна триизмерна игра с коли, в която трябва да докажеш шофьорските си умения. Пали двигателя и се впусни в надпреварата. Събирай бонуси за максимален резултат и се опитай да достигнеш невредим до финала.
Гръмотевично Трасе
3.00
1,2K
Щурите герои
Първата защитна игра по рода си. Сражавай се срещу армиите на черния рицар и не му позволявай да достигне до базата ти. Подобрявай и строй кули на стратегически позиции, така че да удържиш позиции възможно най-дълго. Успех.
Щурите герои
5.00
784
Бързи и Яростни 5
Бързи и Яростни е нова състезателна игра вдъхновена от едноименния филм. Много бързи коли и изпълнени с адреналин състезания те очакват в тази нова игра. След всяко спечелено състезание може да си избираш нови коли и писти.
Бързи и Яростни 5
4.33
2,6K